Logo Modus

Kinderen en jongeren


Voor kinderen is het belangrijk om een manier te vinden waarop ze hun emoties kunnen uiten wanneer ze daar geen woorden voor vinden. 

Daarom bieden we voor kinderen ook andere mogelijkheden zoals tekenen of opstellingen met duplo-methodieken.


Jongeren worstelen vaak met vragen en ervaringen die eigen zijn aan hun puberteit. Daar bieden we een luisterend maar ook begripvol oor. Samen gaan we op zoek naar je identiteit en jouw waarden waar naar wil leven.

Volwassenen

 

Volwassenen worstelen vaak met de hoge verwachtingen die de maatschappij van hen stelt en worden soms beknopt in hun mogelijkheden door al het 'moeten' in hun leven. 


Wij willen jouw partner zijn in de zoektocht naar het leven dat jij voor ogen hebt, gaan op zoek naar jouw waarden en zetten deze samen met jou om in praktische haalbare stapjes.Daarnaast bieden wij je ook ondersteuning bij moeilijke ervaringen zoals verlies, keuzes, depressie, chronische ziekte, een naderend levenseinde,....

Ouderschap

 

Als ouder wil je steeds het allerbeste voor je kind. Maar het allerbeste, wat is dat dan precies?


Je kan bij ons terecht wanneer je worstelt met opvoedingsvragen en onzekerheid rond je eigen ouderschap en de opvoeding van je kinderen. 


Ook bij scheiding kunnen wij jouw de begeleiding geven die je gezin nodig heeft om de overstap te maken naar dat nieuwe leven.


Je bent ouder, partner, vriend(in), werknemer,... en die balans raakt vaak zoek! Als je dat herkent dan gaan wij met jou op zoek naar een nieuwe balans in je leven. Een balans waarin jij de beste versie van jezelf kan zijn.

Loopbaanbegeleiding 

 

Loop je vast in je werk? Wil je meer inzichten krijgen in je talenten en competenties? Ben je op zoek naar wat meer drive in je loopbaan of is de balans werk en gezin niet wat je zou willen?


Kies dan voor Modus Careerpoint waar erkende loopbaanbegeleiders samen met jou uitzoeken hoe je het allerbeste uit jezelf kan krijgen!


Loopbaanbegeleiding kan je volgen met loopbaancheques van VDAB! Wanneer je deze cheques gebruikt betaal je slechts 10 euro per uur.