Logo Modus

Volwassenen - Therapie


Volwassenen kunnen bij Modus terecht voor psychologische ondersteuning, therapie en coaching bij verschillende thema's. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak en regelmatig overleg binnen ons team kunnen wij u bij een waaier aan thema's ondersteunen.


Het eerste gesprek is steeds een intake-gesprek waarbij we uw dossier opstellen en waar de eerste kennismaking plaatsvindt.


U krijgt op voorhand uw intake-formulier doorgestuurd zodat u al even kan stilstaan bij enkele vragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Bij Modus geloven we niet in stempels maar in verschillen in mensen.  We gaan slechts over tot diagnostiek wanneer een diagnose van belang is voor het verdere proces.Chronische ziekte
Depressie

Existentiele vragen

Faalangst & Perfectionisme 

Veel voorkomende thema's

ADHD 
Angst 
Autisme
Burn-out


Relationele problemen

Rouw
Stress

Verlies

Volwassenen - Coaching


Velen van ons hebben hele goede idee├źn. Soms komt het zelfs tot een uitgewerkt plan. Toch slagen we er vaak niet in om onze doelen te bereiken of stellen we doelen die eigenlijk niet aansluiten bij onze waarden en onszelf. Dan is coaching een betere optie dan therapie.


Onze coachingsessies focussen zich op de verandering die jij wil aanbrengen in je leven. De richting die je wil op gaan bepaal jij zelf. Wij zijn jouw grootste supporter en coach.


Modus luistert zonder oordeel en tekenen samen met jou een stappenplan uit.


Verandering bekom je niet van dag-op-dag. We bereiden samen een haalbaar parcours voor en bereiden je voor op de uitdagingen die je ongetwijfeld zal tegenkomen. We juichen jouw successen toe en zullen je steunen wanneer het moeilijk gaat. Dat is waar coaching bij Modus over gaat!